Jeg er årgang 1985 og har haft ”heste på hjernen” nærmest siden jeg lærte at gå. Min store drøm har været at kunne leve af heste, hvilket jeg allerede nu er godt på vej til med egen gård med 9 heste (i skrivende stund), rideundervisning og træning på ”farmen”, afholdelse af ridelejre for børn, handicap undervisning m.m.

 

Hestetræning

Jeg er i flere år gået op i horsemanship og fik hurtigt øjnene op for Parelli metoden, som i min verden BARE VIRKER. Efterhånden som tiden er gået, har flere og flere af mine venner spurgt mig til råds om deres heste og de fik hjælp – både til træning af heste OG ryttere. Jeg fokuserer nemlig på både heste og deres ryttere og på hvordan det bedste samarbejde skabes. Mit arbejde “rygtedes hurtigt” og i dag træner jeg en lang række heste og ryttere. Både som ”ad hoc opgaver ”og i længere forløb.

 

Produktion af læder-rideudstyr

Ud over træningen producerer jeg læder-rideudstyr. Jeg startede på dette, da jeg selv gerne vil have udstyr, som ikke lige ligner det alle andre har. I dag sælger jeg rigtig meget udstyr.